¡Las mejores Camisetas de Fútbol del 2021 Baratas en oferta de España

¡Las mejores Camisetas de Fútbol del 2021 Baratas en oferta de España

[] Mohammed Kudus maakte dinsdagavond in de uitwedstrijd van Ajax tegen Fortuna …

[💬] Mohammed Kudus maakte dinsdagavond in de uitwedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van de Amsterdammers in dit seizoen en luisterde zijn rentree op met een doelpunt. «Het voelt goed om weer terug te zijn. Het is lekker om je team te helpen om drie punten te pakken. Het is goed voor mijn zelfvertrouwen en ik doe wedstrijdritme op», zei Kudus zelf in gesprek met de NOS. «Ik probeer alles zelf in de hand te houden. De rest laat ik over aan God. Ik doe mijn best om fit te blijven. Niemand wil geblesseerd raken, maar als dat gebeurt, is het belangrijk om te herstellen en terug bij het team te komen.»
▪️
▪️Hoop jij dat Kudus komende weken snel meer speelminuten krijgt?🤩👇
▪️
#afcajaxonly #❌❌❌ #afcajax #ajax #mohammedkudus #kudus #mokudus #injury #blessure #liverpool #uefachampionsleague #championsleague #ucl #cl #eriktenhag #tenhag #goal #ghana #afcajaxamsterdam #ajaxamsterdam #amsterdam

Escrito por

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *