¡Las mejores Camisetas de Fútbol del 2021 Baratas en oferta de España

¡Las mejores Camisetas de Fútbol del 2021 Baratas en oferta de España

Vi gjorde det. Vi gjorde det, igen! Jag finner det svårt att beskriva hur jag kä…

Vi gjorde det. Vi gjorde det, igen! Jag finner det svårt att beskriva hur jag känner som MFF supporter. Det finns inte ett specifikt ord som kan sätta fingret på kärleken och känslorna vi alla besitter för klubben. Som uppväxt i Malmö, föddes man in i klubben och hela uppväxten kretsade runt fotboll och i synnerhet, Malmö FF. Inte ett enda lag i Sverige kan eller kommer kunna nå samma höjder som vi har, och jag har extremt svårt att se en annan klubb i Sverige, eller i Europa som har sån passion och kärlek för klubben som vi i Malmö har. Vi är så mycket mer än en logga, vi är så mycket mer än bara ett fotbollslag. Vi är en stad, vi är en förening, vi är en familj. Vi är Malmö, Malmö FF!💙
#MalmöFF#MFF#ViärMalmö#uefachampionsleague

Escrito por

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *